Quotes deelnemers Kreta Retraite:


Ik vond het een hele leuke vakantie, een leuk hotel, niet super luxe maar schoon en het personeel was aardig. Ik vond het fijn dat het hotel zo dicht aan de zee lag en het eten was heerlijk. De wandelingen waren mooi. Ik heb hele mooie plekken gezien. Yoga en meditatie op het strand vond ik fantastisch en ondanks dat ik nog geen yoga ervaring had ging het goed. De begeleiding van Karin tijdens de wandelingen en yoga vond ik fijn.

Het was een heerlijke vakantie een aanrader!

Milton

 


 

Ik kijk terug op een heerlijke week. Even nergens aan denken. Me overgeven aan het ritme van de dag met wandelen, Yoga op het strand en heel veel lekker eten, ook voor vegetariërs.

Ik vond de accommodatie prima, eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. En wat een fijne mensen bij elkaar, voelde me meteen op mijn gemak, heel ontspannen.

Jolande


 

Het was een heerlijke week, waarin actie en ontspanning elkaar prima afwisselden. De wandelingen en uitstapjes die Karin uitgezocht had, waren erg bijzonder en mooi. In het programma is veel flexibiliteit voor eigen invulling.

De yoga op het strand was heerlijk en bijzonder. Liggend op je mat en luisterend naar de branding van de zee. De oefeningen die Karin gaf waren passend bij de groep.

Het hotel is een heerlijke plek om te zijn. Een prachtig terras vlak aan het water met fijne hangstoelen. Het eten is heel authentiek bereid. Echte Griekse gerechten gemaakt door de moeder van de hoteleigenaar. Er is veel mogelijk om je wensen te vervullen. Kortom een echte aanrader!

Jeannet


 

1kreet

 

 

ervaringen